Servicii de spalare clasica de calitate, cu apa, personalizate si rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea celor mai performante utilaje si detergenti profesionali biodegradabili de inalta calitate, ingrediente de spalatorie pe baza de enzime si balsam profesional, astfel au siguranta ca vei fi admirat pentru hainele tale bine intretinute, cu o textura moale si un miros proaspat si absolut impecabile.
Spalarea articolelor textile cuprinde urmatoarele etape:
– Etichetarea si inspectia, pentru a fi identificate si a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse.
– Predetasarea petelor cu ajutorul substantelor de foarte buna calitate.
– Spalarea textilelor cu masini de spalat cu cea mai buna lavabilitate de pe piata ce ofera cea mai buna calitate a spalatului. In plus, acestea sunt cele mai productive, robuste, fiabile, precise, ecologice, usor de utilizat si ergonomice masini de spalat rufe. Dozarea optima a detergentilor pentru cel mai bun tratament al tesaturilor. Controlul permite realizarea de programe de spalat personalizata pentru fiecare client sau textila.
– Uscarea textilelor in uscatoare cu cel mai bun proces de uscare. Controlul umiditatii, ce permite un plus de uniformitate a uscatului si un plus de calitate.
– Calcatul textilelor cu ajutorul calandrului cu uscare si pliere longitudinala, ce ofera o calitate a calcatului optima, uniforma si exclusiva, a presei de calcat guler si mansete camasa si a mesei de calcat aspiranta, suflanta si aburita.
– Ambalarea textilelor in folie de plastic cu ajutorul masinii de ambalat.
galerie9