Curatire eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca, decolorarea sau intratul de apa. Numita si „curatare uscata”, aceasta tehnologie de curatare nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali  si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora. Hainele dumneavoastra parcurg urmatoarele etape :
Etichetare si inspectie – Hainele sunt etichetate pentru a putea fi identificare, a nu se amesteca cu a altor persoane. De asemenea hainele sunt examinate pentru a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse.
Predetasare pete cu ajutorul „ Cabinetului ecologic de predetasare pete” ce realizeaza curatarea totala a petelor indiferent de natura lor la rece sau la cald. Substantele de predetasare pete folosite sunt de cea mai buna calitate, non-toxice si biodegradabile. Se realizeaza imbunatatirea considerabila a curatatului chimic, rezolvandu-se in acelasi timp problema ambientala. Sistemul special de pulverizare a aditivilor permite multiple tratamente pentru piele, blana si confectii speciale.
Spalarea hainelor cu percloretilena  intr-o masina de curatat chimic, dotata la standarde inalte, realizandu-se un curatat perfect, cu eliminarea la maxim a emisiilor de percloretilena din confectii si din mediul ambiant.
Finisarea confectiilor, cu ajutorul manechinului automat si autonom model „S/AV”, presei universale model „S/EP4” si mesei de calcat aspirante, suflante si vaporizante model „S/AVR-EXP-S”.
Ambalarea confectiilor pe umerase in folie de plastic cu ajutorul masinii de ambalat. Personalul  este bine instruit si respecta cu strictele specificatiile de pe eticheta. Dotarea de exceptie de care dispunem, calitatea substantelor folosite, inaltul profesionalism al personalului, ne permit curatarea celor mai pretentionase confectii (rochii de mireasa sau de ocazii speciale, articole din matase, etc) indifirent de natural petelor (rugina, oja, vin, grasime) in cel mai scurt timp. In acest fel hainele vor straluci de curatenie, vor arata mereu ca noi si se vor deteriora mai greu. La hainele din piele neteda sau scamosata, petele mai vechi vor fi indepartate imediat, iar balsamurile folosite vor estompa uzura pielii si-i vor reda aspectul initial nou si stralucitor. Hainele vor avea o viata mai lunga, isi vor pastra textura intacta si culoarea originala.
galerie7